contacteer ons

Via het formulier rechts kan u ons elke vraag stellen.

Waterhoenlaan 16
2050 Antwerpen
België

033448494

Pijnlijke voeten? Uw voeten zijn bij ons in goede handen! Ruim aanbod comfortschoenen.

Over ons

Sinds september 2013 zijn we begonnen met een gloednieuwe schoenenzaak in de Waterhoenlaan 16 2050 Antwerpen linkeroever.

 
 

Een schoenenzaak... maar niet zomaar één, onze zaak wil zich onderscheiden van andere en biedt een fijn gamma van 'Comfortschoenen met pit'

Zaakvoerder Jonas Verhulst is goed opgeleid om voor elk voetprobleem de juiste oplossing te vinden .

Hij volgde gespecialiseerde studies aan de Dutch Health Tec Academy in Utrecht (Nederland).

Daarna volgden stages in Rotterdam om de kwaliteitsnorm te krijgen.

Wij staan klaar om u vriendelijk te ontvangen met de nodige service!

Comfortschoenen Verhulst brings quality to life!

 

 

Indien u vragen hebt, contacteer ons via het onderstaande formulier.

Comfortschoenen Verhulst op Linkeroever

Jouw voeten zijn hier in goede handen

Sinds september waaide - om het in herfsttermen te houden - er een nieuwe handelszaak binnen in de Waterhoenlaan op Antwerpen-Linkeroever. Een schoenenzaak… Maar niet zomaar eentje, want deze zaak wil zich onderscheiden van andere en biedt een fijn gamma van ‘comfortschoenen met pit’ aan. Dat vraagt om een woordje uitleg. 

Zaakvoerder Jonas Verhulst is goed opgeleid om voor elk voetprobleem de gepaste oplossing te vinden. Hij volgde gespecialiseerde studies aan de Dutch Health Tec Academy in Utrecht (Nederland) en behaalde een certificaat van adviseur pasvormschoenen èn specialist gezond lopen. Daarna volgden nog stages in Rotterdam om de kwaliteitsnorm te krijgen. In de nieuwe zaak wordt hij bijgestaan door Diane Janssens.

Schoenen voor losse steunzolen en schoenen met voetvorm

Als je losse steunzolen of inlegzolen nodig hebt, is het belangrijk dat je daarvoor de gepaste schoen draagt. Dit is één van de specialiteiten van Comfortschoenen Verhulst en ze bieden hiervoor dan ook een uitgebreide keuze aan, zowel voor dames als heren, jong en oud. Ook vind je hier een ruim aanbod van schoenen met een uitneembaar voetbed. Dit zorgt voor verademing bij moeilijke en pijnlijke voeten of biedt verlichting als je lang moet lopen of staan. 

Schoenen voor moeilijke voeten of grotere maten

Comfortschoenen Verhulst helpt je graag om de beste schoenen te kiezen voor jouw voeten. Samen zoeken naar de juiste schoen bij grote maten of andere speciale vereisten. Voor diabetici zijn er bijvoorbeeld schoenen zonder naden in het aanbod zodat er geen drukplaatsen zijn. Ook bij mensen met moeilijkere voeten is dit een aangename oplossing. Mensen met een Halux-valgus (knobbel aan de zijkant van de dikke teen) of met hamertenen voorzien ze ook van comfortabele en mooie schoenen.

Schoenen in verschillende breedtematen 

De meeste mensen kiezen hun schoenen enkel op de lengtemaat, maar ook in breedte kunnen voeten sterk verschillen. Daarom meten ze zowel in de lengte als in de breedte en hebben ze per halve lengtemaat verschillende breedtematen in voorraad. 

Nog enkele comfortabele tips:

  • Indien mogelijk is er een meting van de voeten of wordt er een blauwdruk genomen (kosteloos)

  • De klant kan een keuze maken uit moderne kwaliteitsvolle schoenen van diverse topmerken, zowel in kleine als grote maten, een assortiment dat de komende maanden nog zal worden aangevuld, ook voor een jonger publiek

  • De toegang tot de zaak is klantvriendelijk, eveneens voor personen met een handicap

  • Er is parkeergelegenheid (parkeerschijf niet vergeten) en het openbaar vervoer (tram en bus) heeft een halte vlakbij

  • Dankzij vloerverwarming hoef je tijdens het passen geen koude voeten te vrezen

  • Deze moderne zaak straalt rust uit en de klant is koning

  • Wie dat wenst, kan een bezoek aanvragen in een rust- en/ofverzorgingsinstelling

  • Er is een klantenkaart die recht geeft op een korting.

Dat er duidelijk interesse is voor dit segment van het schoeisel hebben de voorbije weken reeds aangetoond. Als aanvulling van de Thuiszorgwinkel Medijan in Zwijndrecht is dit een comfortabel verlengstuk. 

Comfortschoenen Verhulst vind je aan de Waterhoenlaan 16, 2050 Antwerpen-Linkeoever - tel. 03-344 84 94 - openingsdagen en -uren:

maandag van 13.00 tot 18.00 u,

dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 u.

BTW nr: 877.047.868